Ervaringen

Hoor je het ook eens van een ander 😉

Ervaringen verschillen per type les, maar zijn natuurlijk altijd persoonlijk. De een komt zichzelf tegen, de ander voelt meer ademruimte. Beter slapen, lekkerder in je vel.

Kortom, hier lees je reviews van de online yoga lessen.

Kaartjes voor yogarve

Ervaringen

Zelf zou ik niet zo snel een online yoga les volgen. Alleen omdat ik fijne ervaringen heb met yoga in een fysieke ruimte, dacht ik geef het een kans. 

En ik ben fan 😉

Het grote voordeel momenteel als niet-sporter 🤣 dat je geen excuses hebt om het niet te doen. 

Superfijn dat je alles achteraf terug kan zien, maar de ‘groepsles’druk werkt voor mij het beste. 

Oh ja en yin yoga is voor mij belangrijk voor het meditatieve. En met flow yoga wil ik meer beweging hebben. 

Eigenlijk ideaal dus voor een verplichte thuiswerker zoals ik. 

Seba

Yoga met Pamela is toegankelijk voor iedereen. Je bepaald je eigen tempo. Het is niet zweverig.

Het voordeel van online is dat  je met de live lessen mee kan doen of op een moment dat voor jou het beste uitkomt. Je hoeft met slecht weer de deur niet meer uit en ik hoef me persoonlijk niet meer te haasten.

Pamela zelf is een topper. Ze luistert naar je en heb je een blessure dan geeft ze aan welke oefeningen je tot hoever mee kan doen.

Ik volg nu al 8 jaar yoga bij Pamela en dat is niet voor niks!

Linda

Ervaring yin yoga Yogarve

Heb je na het lezen van de ervaringen van de mensen die je voorgingen nog vragen of twijfels?

Kijk dan even bij de FAQ – de meestgestelde vragen.

Of als je liever even contact met me hebt, dan kun je natuurlijk altijd even een berichtje achterlaten via Whatsapp of email en dan reageer ik zo snel mogelijk.💜

Ik hou van yoga, het geeft mij rust al de lessen op een rustige no nonsens manier worden gegeven. Dit is wat Pamela mij geeft. De yin yoga brengt mij terug naar mijzelf. Na die les slaap ik altijd heerlijk. De korte bewegingen zoals de aardegroet zorgen ervoor dat ik gedurende en drukke dag bij mezelf blijf en er weer tegen aan kan.Daarnaast zijn de online lessen ook nog eens gezellig en heeft Pamela altijd een luisterend oor.

Marije

Na een hele dag hollen en rennen en ballen in de lucht houden, vind ik het heerlijk om in mijn eigen omgeving tot rust te komen en Yoga met Pamela te doen.
Ze is heerlijk nuchter en vertelt je vooral naar je lijf te luisteren. Erg belangrijk voor mij, altijd geneigd om het zo goed mogelijk te willen doen. Geen anderen in je buurt of in beeld als je dat wilt. Dus de focus geheel op jezelf, heerlijk!

Ik doe graag mee met de Yin Yoga, maar ook de Flow is fijn. Dus ik ga proberen om twee keer in de week tijd voor mezelf vrij te maken. Niet voor de buis, maar op de mat.

Janet

Voordat ik begon met yoga bij Yogarve had ik veel moeite met ontspannen en tijd voor mezelf maken.
Doordat ik online yoga ben gaan doen kan ik of live of later een moment nemen voor mezelf en door de lessen die in een rustige ontspannen sfeer worden gegeven lukte het me meer ontspannen mijn dag door te komen.

Jolanda

Ik vond t super gisterenavond de Vin2Yin, wel wat spierpijn maar minder als ik had gedacht…voor nu.
Ben blij dat ik me heb ingeschreven en dit voor mezelf doe.
Heerlijk geslapen.
Marieke

Ervaring yin yoga Yogarve

Online lessen volgen bij Pamela bevallen mij supergoed  omdat ze leuke gevarieerde yoga lessen geeft waaruit je kan kiezen.

Ik voel mezelf gezien en Pamela begeleidt mij doormidden van aandacht en humor en zelf meedoen tijdens de lessen. Deze lessen gaan samen met superfijne muziek.

Fijn om op mijn eigen plekje in mijn eigen vertrouwde omgeving de yoga lessen te kunnen doen zonder reistijd, geen mede cursisten dichtbij, waardoor je focus meer op jezelf is gericht.

Fijnste na de online yoga : ik blijf langer in mijn yoga bubbel omdat ik meteen daarna met een kop thee rustig kan gaan zitten zonder geklets en weer reistijd.

Door de afwisselende lessen blijft het interessant en kan ik dit heel erg lang vol houden😃

En omdat ik Pamela vanuit Portugal ( haar droom aan het verwezenlijken is ) deze online lessen geeft nog leuker om daar bij te zijn nadat ik eerst al lessen live volgde.

Marja

Ik doe sinds 2013 yoga bij jou eerst live en sinds corona digitaal. Mijn angst dat het minder persoonlijk zou zijn bleek totaal onterecht. Jij weet zelfs digitaal iedereen persoonlijk te benaderen. Je past de lessen aan zodat ze voor iedereen zijn.

Het is echt mijn momentje in de week ik leg mijn matje neer spulletjes erbij dekentje klaar en traditie getrouw een thermo met heet water zodat ik na de les een heerlijk kopje thee kan drinken. ( Moet nog wel een lekkere yoga thee vinden) dan zet ik mijn telefoon meer en log in. De mensen in de andere schermpjes ken ik inmiddels ook. Ik ben zo blij en dankbaar dat ondanks de afstand de yoga niet veranderd is en in plaats van gezellig kletsen na de les appen we nu. Ik wens je heel veel succes en blijf voorlopig lekker yoga bij je doen.

Als ik alleen voor de yoga de lessen zou doen kon ik online echt wel goedkoper uit zijn maar jouw enthousiasme en inzet maken het meer dan waard. Die persoonlijkheid daar betaal je voor en die verdien je zeker.

Stephanie

Chat openen
1
Even appen?
Hai, het snelste contact is zo gemaakt. Kan ik je ergens mee helpen, of heb je een vraag?