Take 5 – Stil & Chill

Begint op 27 november!
Slow down…in 5 dagen weer wat meer in contact met jezelf, zodat je klaar bent voor de drukte van het seizoen.

Still & Chill

Pak je rust…

Makkelijker gezegd dan gedaan, toch?

Je weet dat rust belangrijk is, maar de tijd ervoor vrijmaken kan de grootste uitdaging zijn.

Als je, net als ik, een knipperlicht relatie hebt met mediteren, of überhaupt die rust pakken, en je kunt wel wat hulp gebruiken om je kont weer op het kussen te krijgen, kom dan de week van 27 november bij me zitten. Of liggen.

Take 5 – Stil & Chill

Een gratis serie waarin je elke dag een berichtje krijgt met daarin een eenvoudige, korte les die je kunt doen wanneer het jou uitkomt. Dit kan een begeleide ontspanning zijn, een yin of een restorative pose. Doe je mee, dan maak je ook nog kans op een maand gratis lidmaatschap voor de Online Yoga lessen.

Dagelijkse Ontspanning:

Elke dag ontvang je een korte ontspanningssessie. Of je nu wilt herstellen, tot rust wilt komen, of gewoon even een pauze wilt nemen, we hebben het voor je. De lessen omvatten begeleide ontspanning, yin yoga, en rustgevende series.

Wanneer is de 5-daagse Stil & Chill ? 

Van maandag 27 tot en met vrijdag 1 december.

Win!

Het grootste cadeau is dat je je na 5 Dagen Stil & Chill meer gegrond, in balans, verbonden en kalm zult voelen. Maar je maakt ook kans op een maand gratis online yogalessen.

Wat kost het?

Het is helemaal gratis! Vul even het inschrijfformulier hieronder in en check je e-mail op maandag 27 november om te genieten van je eerste ontspannende sessie in de Take 5 – Stil & Chill serie.

Relax, recharge, and reflect.
Sometimes it’s OK to do nothing.

Izey Victoria Odiase

Chat openen
1
Even appen?
Hai, het snelste contact is zo gemaakt. Kan ik je ergens mee helpen, of heb je een vraag?