YinYoga

Je maakt vooral ruimte tijdens yin.

Ruimte in je lichaam en ruimte in je hoofd.

Rust en Yinergie!

Yin Yoga

Yin is niet voor mietjes. Het lijkt misschien wel gemakkelijk, een houding aannemen en daar even stil in blijven. Maar laat je niet misleiden door te denken dat het minder uitdagend is dan een meer dynamische vorm van yoga. Alleen is de uitdaging van een heel andere aard.
Juist bij yin ervaar je het gevoel dat de tijd even stil wordt gezet. Dat is soms heel fijn, soms ook erg confronterend.

Je maakt vooral ruimte tijdens yin. Ruimte in je lichaam en ruimte in je hoofd.
Er is ruimte om goed te voelen, er is tijd om op te merken hoe het gaat én doordat het lekker ontspant werkt het nog energiegevend ook.

Waar is Yin Yoga goed voor?

Yin yoga biedt je veel voordelen die je kunnen helpen om spanning te verlichten, maar ook om stress en angst te verminderen.

Doordat je je lichaam en hoofd erin traint om langer een pose aan te houden en zo dus te verstillen, leer je jezelf beter kennen. Je observeert opkomende emoties, die soms even ongemakkelijk zijn als de houding waar je in bent. Maar nu ren je er niet voor weg, je gedachten en ook de sensaties die opkomen geef je de ruimte.

Yin yoga helpt je:
$
spanning los te laten
$
te observeren, accepteren en loslaten
$
balanceren, door rust en ontspanning tegenover drukte en stress te zetten

Yin yoga ervaringen

Ik heb mezelf echt voorgenomen om geen yin les meer te missen.

Het geeft me zoveel rust aan mijn hoofd.

Stephanie

Zo dit voelde wel fijn zeg! Ik merk dat ik ontzettende stijve gewrichten heb (rug en heupen) en ik denk dat het lange rekken met yin yoga heel goed is.
Ineke

Chat openen
1
Even appen?
Hai, het snelste contact is zo gemaakt. Kan ik je ergens mee helpen, of heb je een vraag?