Slow Flow Yoga

Bij de slow flow yoga is kracht of uithoudingsvermogen niet je doel. Juist door langzame, vaak eenvoudigere houdingen te combineren is een slow flow yoga heel fijn voor je selfcare. 

 

Pamela van Yogarve in yoga pose de liggende vlinder, reclined butterfly, ondersteund door een blok tussen haar schouderbladen.

Langzaam is niet log

De slow flow… what’s in a name… is dus wat trager dan een vinyasa yoga sessie. Maar juist door de langzame, zachtere houdingen die aan elkaar worden geregen onder leiding van je eigen adem, ontstaat vaak een hele fijne flow. 

Net als bij de Flow Yoga, of Vinyasa Yoga, beweeg je op het ritme van je ademhaling. Het grote verschil vind je in het ritme, slow flow is sierlijk en traag, en intensiteit. Vinyasa Flow is meer gericht op kracht. Al kun je ook van Slow Flow spierpijn krijgen hoor, want ook bij deze sessie komt je hele lijf aan bod.

Een hele fijne soort les om je dag mee op te starten, maar juist ook fijn als het tijd is ´to slow down´.

 

 Waar is Slow Flow yoga goed voor?

Slow flow yoga helpt je vertragen en daardoor beter te luisteren naar jezelf. Je vindt gemakkelijker je eigen ritme, de houdingen werken voedend en energie gevend. Juist door het lagere tempo lijkt het wel meer op een bewegende meditatie.

Deze bewuste vorm van yoga zorgt voor:

$

ruimte in je lichaam

$

ruimte in je hoofd

$

meer zelfbewustzijn

Flow Yoga ervaringen

Het voordeel van online is dat  je met de live lessen mee kan doen of op een moment dat voor jou het beste uitkomt. Je hoeft met slecht weer de deur niet meer uit en ik hoef me persoonlijk niet meer te haasten. Pamela zelf is een topper. Ze luistert naar je en heb je een blessure dan geeft ze aan welke oefeningen je tot hoever mee kan doen.
Linda

Ik hou van yoga, het geeft mij rust al de lessen op een rustige no nonsens manier worden gegeven. Dit is wat Pamela mij geeft. De yin yoga brengt mij terug naar mijzelf. Na die les slaap ik altijd heerlijk. De korte bewegingen zoals de aardegroet zorgen ervoor dat ik gedurende en drukke dag bij mezelf blijf en er weer tegen aan kan. 
Marije

Chat openen
1
Even appen?
Hai, het snelste contact is zo gemaakt. Kan ik je ergens mee helpen, of heb je een vraag?