Online Yoga proberen

Of het iets voor je is, weet je pas als je het hebt geprobeerd.
Doe vrijblijvend mee met een live groepsles online yoga, onder persoonlijke begeleiding via Zoom bij Yogarve.

✨Inademen, uitademen. Loslaten, en opladen! 

Yoga online heeft best veel positieve voordelen die zichtbaar zijn geworden door de lockdownperiode.

Het scheelt je tijd, want je hoeft niet heen en terug.

Tijdens de les houd je de focus eenvoudiger bij jezelf, terwijl je met live online yogalessen nog steeds persoonlijke feedback kunt krijgen. Verbale hulp- dus kijken, luisteren en met name zelf ervaren hoe de pose goed voelen zijn hierbij essentieel.

Dat maakt het gemakkelijker om te doen wat goed voelt.

Je zult merken dat het heel snel voelt alsof we bij elkaar in dezelfde ruimte zijn. En het is eigenlijk net als in het echte leven, soms merk je halverwege dat je toch de verkeerde broek aan hebt 🤦🏾‍♀️, of ben je je water vergeten. Maar nu is het nét wat makkelijker om even naar de keuken te lopen!

Schrijf je nu en ervaar zelf de voordelen van online yoga:

$

Geen reistijd

$

Waar het voor jou uitkomt

$

De focus bij jezelf

24/7

Ook als je er niet bij bent, kun je meedoen met het thema trouwens. Op elk moment van de dag, 24/7 kun jij gebruik maken van de online videolessen..Superhandig als jij onregelmatig werkt,  of gewoon omdat jij niet zo van de groepslessen bent.

De videotheek wordt wekelijks aangevuld, met de groepslessen maar ook met speciaal opgenomen videos. Zo vind je er ook kortere sessie, voor een momentje tussendoor. Yin, Flow, Slow Flow én Yoga Nidra.

Dus, wat denk je ervan

kom je een poging wagen?

Je hebt alleen een internetverbinding en een plekje nodig ter grootte van ..een  yogamat! Maar een handdoek om te proberen werkt ook.

Afhankelijk van het type les zijn wat kussentjes, een deken en een dik,vet boek ook handig. Allemaal props, handig, maar geen must. 

Chat openen
1
Even appen?
Hai, het snelste contact is zo gemaakt. Kan ik je ergens mee helpen, of heb je een vraag?