Take 5 – Stil & Chill

Dag 3: Je affirmatie

Vandaag een korte affirmatiemeditatie, die erg passend is ook voor stressverlichting of onrust. Het is een eenvoudige geleide meditatie om je zenuwstelsel te kalmeren en te helpen angst te verlichten.

Je kunt dit zittend of liggend doen.

Terwijl je naar de positieve affirmaties luistert, herhaal je ze gewoon intern voor jezelf en merk je op welk gevoel ze je geven. Dit is ook een geweldige affirmatiemeditatie om te doen voordat je naar bed gaat of juist om je dag mee te beginnen.

Positiviteit

Je emotionele welzijn kan snel worden beïnvloed door de mensen met wie we tijd doorbrengen. Positieve connecties zijn dan ook essentieel voor een lekker leven.
Maar ook het stellen en bewaken van je grenzen.

De balans tussen geven, nemen en ook de tijd nemen om weer op te laden.

Stil te staan bij wat jij wil, en wat jouw intenties zijn.
Wat wil jij?
Wat telt voor jou?

 

En ondertussen:

Omring jezelf met positiviteit:
Breng tijd door met mensen die je verlichten en opbeuren. Je energiegevers!

Vind het juiste evenwicht:
In de wereld van sociale verplichtingen is het belangrijk om een evenwicht te vinden. Voel je je leeggetrokken of uitgeput, aarzel dan niet om sociale uitnodigingen af te slaan, helemaal als je weet dat ze energie slurpen. Het gaat om jouw batterij, jouw welzijn. De mensen uit je omgeving die het beste met je voorhebben, zullen dit zeker begrijpen.

Je emotionele welzijn is kostbaar, en het verzorgen ervan via positieve verbindingen is een krachtig hulpmiddel dat je zelf tot je beschikking hebt.

💜

Pamela

Time heals everything. Time corrects everything. Time is the solution to every problem, I believe. A lot of things can happen with time. All that has to be there is the intention.

Mehcad Brooks

Chat openen
1
Even appen?
Hai, het snelste contact is zo gemaakt. Kan ik je ergens mee helpen, of heb je een vraag?