Kak, wat een pestbui

Ik was vandaag in een enorme pestbui. De nacht was al beroerd, slecht geslapen, vaak wakker en dat verkeerde been ging mee de dag in. Er was vandaag ook niemand in de buurt om die storm in mijn hoofd te doorbreken, dus de pisbui werd steeds erger.

Een pestbui – Heb je dat ook weleens?

Voor mij is er dan maar één oplossing. Nou ja, er zijn er meerdere, maar dit is wel de meest gezonde. Dat is om mijn wandelschoenen aan te trekken en naar
buiten te gaan. Nu krijg ik daar hier klotsende oksels van, maar eigenlijk is het juist bij grauw weer lekkerder. Is het dramatische effect die eerste paar stappen wat groter. Dan mag ik even compleet in standje zelfmedelijden. En dat
loop ik er dan net zo hard weer uit. Want eigenlijk ben ik er helemaal niet goed in, slechte buien. Dus erna gaat het al-tijd beter. Dat is ook wel te zien aan deze voor en na-foto’s. Die ene met die kak. En de foto na de wandeling.
Die is misschien niet zo elegant, een beetje een verhitte kop, maar ik voel me wel een stuk blijer. Terug in mijn vel.

Mind-Walk

Trouwens, dat is trouwens ook de reden waarom ik Mind-Walk trainer ben geworden.
Zo fijn, Mind-Walk zorgt er ook voor dat je écht even uit je hoofd komt, een break maakt in je dag.
Als je dat een wil ervaren, dan wandel ik graag met je mee hoor. Jij in jouw omgeving, ik vanuit hier, er zijn zoveel manieren om dat te doen. Ik leg het je graag uit, stuur me maar een berichtje.

 

Hoe haal jij je blije zelf weer terug?
Heb jij er een vaste manier voor?
Chat openen
1
Even appen?
Hai, het snelste contact is zo gemaakt. Kan ik je ergens mee helpen, of heb je een vraag?